Kicki Norgren – Psykoterapeut

2

 

 

Mitt namn är Kicki Norgren, jag är född 1959 och är legitimerad psykoterapeut med inriktning på KBT.
Jag är aukt. Socionom, leg. psykoterapeut, utbildad inom KBT och cert. EMDR-terapeut, samt utbildad i klinisk hypnos. På gården har vi hästar som ibland används i terapeutiskt syfte, även närheten till naturen och stillheten verkar läkande.  Jag behandlar alla åldrar, även yngre barn och ungdomar.

 

När livet inte är som du tänkt dig, eller om dina tankar går i cirklar, kan du behöva en professionell psykoterapeut.
Jag tar emot för behandling av posttraumatiskt stressyndrom, fobier, tvångs- ångestsyndrom, depression och relationsproblem med mera. Jag arbetar utifrån ett helhetsperspektiv, där vi tillsammans ser över, samtliga viktiga delar i ditt liv.

Jag är medlem i svenska beteende terapeutiska föreningen, SF KBT, EMDR föreningen, SSR och svenska hypnosföreningen.

Välkommen till mottagning på gården, en genuint gammaldags och trivsam miljö.

 

Innehar F-skattsedel och patientförsäkring i SSR.

 

 

Kommentera